Voordelen

Een lidkaart waarmee je spaart

De lidkaart van de Gezinsbond is meer dan een lidkaart. Deze kaart is zowel je lidkaart als je spaarkaart. Met je lidkaart heb je het hele jaar door korting bij musicals, op tentoonstellingen, in musea en attractieparken.

Met je lidkaart spaar je ook korting bij aangesloten handelaars en partners in Vlaanderen en Brussel. Wanneer je iets koopt, krijg je korting in je online portemonnee. Heb je 10 Euro bij elkaar gespaard, dan kun je daarmee betalen in een van de aangesloten handelszaken.

Je gespaarde saldo kun je nakijken via mijn.gezinsbond.be

Wist je dat je als lid van de gezinsbond...

  • je bij BRANTANO 5% korting krijgt op je spaarkaart ( ledenvoordeel BRANTANO )

  • ...recht hebt op kortingskaarten voor de NMBS als het gezin ten minste drie kinderen heeft of gehad heeft beneden de 25 jaar. ( meer info over het aanvragen van een kortingskaart )

  • ...je bij TELENET Telefonie recht hebt op een bondskorting van € 15 per jaar en dit 3 jaar lang. Deze ledenkorting is geldig op de bundels Whop en Whoppa. Let wel: deze korting is voorlopig niet combineerbaar met het WIGO-pakket. Meer informatie vind je op op onze nationale website

  • ...je bij ENECO als klant kan genieten van een jaarlijks ledenvoordeel van maar liefst € 20 voor electriciteit en € 20 voor gas. ( ledenvoordeel Eni )

  • ...je voor heel wat voorstellingen online kan boeken met bondskorting via www.gezinsbond.be/lidkaartmeerwaard.

  • ...je voordelig kunt lenen bij het Vlaams woningsfonds. ( lees meer )

  • ...telkens je een telefoonherlaadkaart, bioscoopcheques of een NMBS pas koopt bij een spaarkaartverantwoordelijke, er korting op je spaarkaart bij komt.

    Per schijf van 10,00€ kun je de kaart al gebruiken om te betalen en dat in gelijk welke winkel waar er korting gegeven wordt, dus ook bij de spaarkaartverantwoordelijke waar u de passen, telefoonkaarten en bioscooptickets koopt.

Bekijk alle voordelen op de nationale website

Wil je meer uitleg over alle voordelen en meer, dan kan je hiervoor terecht op onze nationale website https://www.gezinsbond.be/Ledenvoordelen. Hier vind je de meest recente informatie.

Laatste update : 17/01/2019